SoftwareTipsandTricks Forum

Go Back   SoftwareTipsandTricks Forum > Software > Drivers
User Name
Password


No sound after reformatting XP Home

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 23 votes, 3.74 average. Display Modes

  #61  
Old 11-13-2006, 07:56 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by besartdogma
i try with this program everest and there is my information about my comp

Summary

--------------------------------------------------------------------------------


Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Professional
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Computer Name DOGMA
User Name DogmaProductions

Motherboard:
CPU Type Intel Pentium 4, 2466 MHz (18 x 137)
Motherboard Name MSI P4MAM-L (MS-6787) (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4M266A
System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS Type Award (07/16/03)
Communication Port Communications Port (COM1)
Communication Port Printer Port (LPT1)

Display:
Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB)
Video Adapter RADEON 9200 SERIES (128 MB)
3D Accelerator ATI Radeon 9250 (RV280)
Monitor Samtron 76E/77E [17" CRT] (HMCT706690)

Multimedia:
Audio Adapter VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

Storage:
IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive Maxtor 6Y120L0 (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Disk Drive Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Optical Drive ASUS DRW-1608P2 (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW)
Optical Drive HL-DT-ST CD-ROM GCR-8523B (52x CD-ROM)
SMART Hard Disks Status OK

Partitions:
C: (NTFS) 16002 MB (4253 MB free)
D: (NTFS) 117232 MB (11527 MB free)
E: (NTFS) 60282 MB (2291 MB free)
Total Size 189.0 GB (17.6 GB free)

Input:
Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mouse Logitech First/Pilot Mouse Serial (M34,M35,C43)

Network:
Network Adapter VIA Compatable Fast Ethernet Adapter (90.227.90.67)

Peripherals:
USB1 Controller VIA VT83C572 PCI-USB Controller
USB1 Controller VIA VT83C572 PCI-USB Controller
USB1 Controller VIA VT83C572 PCI-USB Controller
USB2 Controller VIA USB 2.0 Enhanced Host Controller
USB Device Creative WebCam Vista

Problems & Suggestions:
Problem Disk free space is only 10% on drive D:.
Problem Disk free space is only 4% on drive E:.


DMI

--------------------------------------------------------------------------------


[ BIOS ]

BIOS Properties:
Vendor Phoenix Technologies, LTD
Version 6.00 PG
Release Date 07/16/2003
Size 256 KB
Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120
Capabilities Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD
Supported Standards DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP
Expansion Capabilities ISA, PCI, AGP, USB

[ System ]

System Properties:
Manufacturer VIA Technologies, Inc.
Product P4M266-8233
Wake-Up Type Power Switch

[ Motherboard ]

Motherboard Properties:
Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD
Product P4M266-8233

CAN YOU HELP ME NOW ?

What make and model is your computer, look over the tower for a sticker that gives a serial number ( S/N) or anything you find.

Do you plug your speakers in at the top of the tower near the mouse and keyboard sockets.
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #62  
Old 11-13-2006, 08:47 PM
besartdogma Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by bookworm
What make and model is your computer, look over the tower for a sticker that gives a serial number ( S/N) or anything you find.

Do you plug your speakers in at the top of the tower near the mouse and keyboard sockets.

hmm any serial NO :S .....yeah i plug a speaker in comp .but the driver don't work or my motherboard ,,i don't really know what is the problem

here is a photo and you can see it

http://img59.imageshack.us/img59/9771/01yd9.jpg
Reply With Quote

  #63  
Old 11-13-2006, 09:01 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by besartdogma
hmm any serial NO :S .....yeah i plug a speaker in comp .but the driver don't work or my motherboard ,,i don't really know what is the problem

here is a photo and you can see it

http://img59.imageshack.us/img59/9771/01yd9.jpg


I need to know if you use the Via audio or have a sound card installed, have you 2 places where you plug your speakers in, one near the top of the tower and one lower down near the bottom.

Try this go to Device Manager / right click the Via driver / click Update and follow the instructions.

Let me know
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #64  
Old 11-13-2006, 09:11 PM
besartdogma Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by bookworm
I need to know if you use the Via audio or have a sound card installed, have you 2 places where you plug your speakers in, one near the top of the tower and one lower down near the bottom.

Try this go to Device Manager / right click the Via driver / click Update and follow the instructions.

Let me know

No i don't have another sound card installed ,, i have before but that sound card freez my computer ,,that was Aureal Vortex ,,,and now i have only that sound card in motherboard integrated ,?
Reply With Quote

  #65  
Old 11-14-2006, 03:31 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by besartdogma
No i don't have another sound card installed ,, i have before but that sound card freez my computer ,,that was Aureal Vortex ,,,and now i have only that sound card in motherboard integrated ,?

have you taken that sound card out of the computer, or left it in, did you go into the BIOS to enable the onboard sound.

Go to Control Panel / Sound & Audio Devices / Properties / Sound Playback click on down arrow and check that the correct audio is selected.

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #66  
Old 11-17-2006, 11:48 AM
b1004u Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Same Problem, after the reformat, I have no sound

Bookworm, your help would be greatly appreciated!

BTW, how do you set a 'system restore point'?

Here are my specs:

Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Home Edition
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)


Motherboard:
CPU Type Mobile Intel Pentium 4, 3056 MHz (23 x 133)
Motherboard Name Dell Inspiron 5150
Motherboard Chipset Intel Montara-PM i852PM
System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
BIOS Type Phoenix (12/10/04)

Display:
Video Adapter nVIDIA GeForce FX Go5200
3D Accelerator nVIDIA GeForce FX Go5200

Multimedia:
Audio Adapter Intel 82801DBM ICH4-M - AC'97 Audio Controller [A-1]

Storage:
IDE Controller Intel(r) 82801DB Ultra ATA Storage Controller-24CA
Disk Drive IC25N030ATMR04-0 (30 GB, 4200 RPM, Ultra-ATA/100)
Optical Drive HL-DT-ST DVD+RW GCA-4040N (DVD:4x/2.4x/6x, CD:16x/10x/20x DVD+RW)
SMART Hard Disks Status OK

Input:
Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mouse HID-compliant mouse
Mouse PS/2 Compatible Mouse

Last edited by b1004u : 11-17-2006 at 12:37 PM.
Reply With Quote

  #67  
Old 11-17-2006, 06:31 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by b1004u
Bookworm, your help would be greatly appreciated!

BTW, how do you set a 'system restore point'?

Here are my specs:

Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Home Edition
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)


Motherboard:
CPU Type Mobile Intel Pentium 4, 3056 MHz (23 x 133)
Motherboard Name Dell Inspiron 5150
Motherboard Chipset Intel Montara-PM i852PM
System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
BIOS Type Phoenix (12/10/04)

Display:
Video Adapter nVIDIA GeForce FX Go5200
3D Accelerator nVIDIA GeForce FX Go5200

Multimedia:
Audio Adapter Intel 82801DBM ICH4-M - AC'97 Audio Controller [A-1]

Storage:
IDE Controller Intel(r) 82801DB Ultra ATA Storage Controller-24CA
Disk Drive IC25N030ATMR04-0 (30 GB, 4200 RPM, Ultra-ATA/100)
Optical Drive HL-DT-ST DVD+RW GCA-4040N (DVD:4x/2.4x/6x, CD:16x/10x/20x DVD+RW)
SMART Hard Disks Status OK

Input:
Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mouse HID-compliant mouse
Mouse PS/2 Compatible Mouse

This is the link to your Dell Inspiron 5150 notebook
http://support.euro.dell.com/support...os=WW1&osl=EN#

your audio is there,

System Restore

Start / All Programs / Accessories / System Tools / System Restore / select Create a restore point and follow instructions

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #68  
Old 11-18-2006, 11:29 AM
b1004u Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Different Comp, Similar Problem, No Microphone...

Barbara, you are a savior. Thanks for all the great advice. I have a second computer (home) that has a similar problem. After upgrading to Windows XP, my microphone stopped working, so I cannot run programs like skype. I think it is a problem with my sound card, but it is a mystery because my speaker still work.

Below are my computer specs, THANKS!!!

Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Professional
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)


Motherboard:
CPU Type AMD Athlon, 1100 MHz (11 x 100)
Motherboard Name Compaq Presario 5103cl 470018-579
Motherboard Chipset VIA VT8364(A) Apollo KL133(A) / VT8365(A) ProSavage KM133(A)
System Memory 256 MB (SDRAM)
BIOS Type Compaq (07/26/01)
Communication Port Communications Port (COM1)
Communication Port ECP Printer Port (LPT1)

Display:
Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (16 MB)
3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64
Monitor Compaq MV540 [15" CRT] (10411144402996)

Multimedia:
Audio Adapter VIA AC'97 Audio Controller [H]

Storage:
IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive QUANTUM FIREBALLlct20 40 (39 GB, 4500 RPM, Ultra-ATA/100)
Optical Drive LITE-ON COMBO SOHC-5232K (DVD:16x, CD:52x/32x/52x DVD-ROM/CD-RW)
SMART Hard Disks Status OK


Input:
Keyboard HID Keyboard Device
Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mouse Logitech USB First/Pilot Mouse+
Mouse PS/2 Compatible Mouse
Reply With Quote

  #69  
Old 11-18-2006, 03:44 PM
junior Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Help needed - No sound device installed

Hello Barbara,

I had a ISA sound card (ES1869) which stopped working one fine day, I think it was attributable to the electical shock, I tried all the options, reinstalling the device, updating driver and everything under the sun, then I reached to the conclusion that the sound card has died down.

Now I have got a new PCI sound card which I am using on slot 2 (started counting frm AGP slot) and the device is installed without any conflicts or IRQ errors, but in the device manager under the properties page its shows up the message as:

Driver is enabled but not functioning properly

also in the control panel in sounds and audio devices its shows up as no audio device .
here's a detailed report of my system.

Kindly help.

Many thanks

Junior
Version EVEREST v2.20.405
Homepage http://www.lavalys.com/
Report Type Report Wizard
Computer ASTHANA
Generator Amit
Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail)
Date 2006-11-18
Time 20:28


--------[ Summary ]-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Professional
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Computer Name ASTHANA
User Name Amit

Motherboard:
CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100)
Motherboard Name Daewoo CB641X-BX (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)
Motherboard Chipset Intel 82440BX
System Memory 320 MB (SDRAM)
BIOS Type Award Modular (02/08/99)
Communication Port Communications Port (COM1)
Communication Port Communications Port (COM2)
Communication Port Printer Port (LPT1)

Display:
Video Adapter ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB)
3D Accelerator ATI 3D-Rage IIC
Monitor Compaq V700 [17" CRT] (934CF24QL346)

Multimedia:
Audio Adapter C-Media CMI8738/C3DX Audio Device

Storage:
IDE Controller Intel(r) 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive QUANTUM FIREBALL EX6.4A (6 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/33)
Optical Drive GoldStar CD-ROM CRD-8400B (40x CD-ROM)
SMART Hard Disks Status OK

Partitions:
C: (NTFS) 6142 MB (1639 MB free)

Input:
Keyboard PC/AT Enhanced PS/2 Keyboard (101/102-Key)
Mouse Microsoft PS/2 Mouse

Network:
Network Adapter Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC
Network Adapter USB Cable Modem 351000 (86.13.37.46)
Modem Generic 56K HCF Data Fax Modem

Peripherals:
USB1 Controller Intel 82371AB/EB PIIX4 - USB Host Controller
USB Device USB Cable Modem 351000
Reply With Quote

  #70  
Old 11-19-2006, 02:16 PM
besartdogma Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by bookworm
have you taken that sound card out of the computer, or left it in, did you go into the BIOS to enable the onboard sound.

Go to Control Panel / Sound & Audio Devices / Properties / Sound Playback click on down arrow and check that the correct audio is selected.

Hope this helps

yeah i have removed that sound card and i go to bios and i enebled onboard sound...i have installed a driver still i don't have a sound :S ,,my speakers are good ,,my headphone too ,there in winamp song palyed but i can't hear anything ,i don't know how to fix that problem

see the pic ?
http://img124.imageshack.us/my.php?image=aagf6.jpg
Reply With Quote

  #71  
Old 11-19-2006, 03:06 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by b1004u
Barbara, you are a savior. Thanks for all the great advice. I have a second computer (home) that has a similar problem. After upgrading to Windows XP, my microphone stopped working, so I cannot run programs like skype. I think it is a problem with my sound card, but it is a mystery because my speaker still work.

Below are my computer specs, THANKS!!!

Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Professional
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)


Motherboard:
CPU Type AMD Athlon, 1100 MHz (11 x 100)
Motherboard Name Compaq Presario 5103cl 470018-579
Motherboard Chipset VIA VT8364(A) Apollo KL133(A) / VT8365(A) ProSavage KM133(A)
System Memory 256 MB (SDRAM)
BIOS Type Compaq (07/26/01)
Communication Port Communications Port (COM1)
Communication Port ECP Printer Port (LPT1)

Display:
Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (16 MB)
3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64
Monitor Compaq MV540 [15" CRT] (10411144402996)

Multimedia:
Audio Adapter VIA AC'97 Audio Controller [H]

Storage:
IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive QUANTUM FIREBALLlct20 40 (39 GB, 4500 RPM, Ultra-ATA/100)
Optical Drive LITE-ON COMBO SOHC-5232K (DVD:16x, CD:52x/32x/52x DVD-ROM/CD-RW)
SMART Hard Disks Status OK


Input:
Keyboard HID Keyboard Device
Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
Mouse Logitech USB First/Pilot Mouse+
Mouse PS/2 Compatible Mouse

Heres the link to your Compac Presario 5103cl http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...ftwareCategory

the audio is Soundmax

Don't forget the Restore Point before installing

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #72  
Old 11-20-2006, 09:03 AM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by besartdogma
yeah i have removed that sound card and i go to bios and i enebled onboard sound...i have installed a driver still i don't have a sound :S ,,my speakers are good ,,my headphone too ,there in winamp song palyed but i can't hear anything ,i don't know how to fix that problem

see the pic ?
http://img124.imageshack.us/my.php?image=aagf6.jpg

Have a look here
Start / Control Panel / Administrative Tools / Component Services / a separate window will open in left pane click Services(Local) / Scroll down to Windows Audio service / if the service is Disabled or Manual right click > select Properties > under Startup Type change to Automatic.

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #73  
Old 11-20-2006, 10:14 AM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by junior
Hello Barbara,

I had a ISA sound card (ES1869) which stopped working one fine day, I think it was attributable to the electical shock, I tried all the options, reinstalling the device, updating driver and everything under the sun, then I reached to the conclusion that the sound card has died down.

Now I have got a new PCI sound card which I am using on slot 2 (started counting frm AGP slot) and the device is installed without any conflicts or IRQ errors, but in the device manager under the properties page its shows up the message as:

Driver is enabled but not functioning properly

also in the control panel in sounds and audio devices its shows up as no audio device .
here's a detailed report of my system.

Kindly help.

Many thanks

Junior
Version EVEREST v2.20.405
Homepage http://www.lavalys.com/
Report Type Report Wizard
Computer ASTHANA
Generator Amit
Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail)
Date 2006-11-18
Time 20:28


--------[ Summary ]-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Computer:
Operating System Microsoft Windows XP Professional
OS Service Pack Service Pack 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Computer Name ASTHANA
User Name Amit

Motherboard:
CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100)
Motherboard Name Daewoo CB641X-BX (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM)
Motherboard Chipset Intel 82440BX
System Memory 320 MB (SDRAM)
BIOS Type Award Modular (02/08/99)
Communication Port Communications Port (COM1)
Communication Port Communications Port (COM2)
Communication Port Printer Port (LPT1)

Display:
Video Adapter ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB)
3D Accelerator ATI 3D-Rage IIC
Monitor Compaq V700 [17" CRT] (934CF24QL346)

Multimedia:
Audio Adapter C-Media CMI8738/C3DX Audio Device

Storage:
IDE Controller Intel(r) 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller
Floppy Drive Floppy disk drive
Disk Drive QUANTUM FIREBALL EX6.4A (6 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/33)
Optical Drive GoldStar CD-ROM CRD-8400B (40x CD-ROM)
SMART Hard Disks Status OK

Partitions:
C: (NTFS) 6142 MB (1639 MB free)

Input:
Keyboard PC/AT Enhanced PS/2 Keyboard (101/102-Key)
Mouse Microsoft PS/2 Mouse

Network:
Network Adapter Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC
Network Adapter USB Cable Modem 351000 (86.13.37.46)
Modem Generic 56K HCF Data Fax Modem

Peripherals:
USB1 Controller Intel 82371AB/EB PIIX4 - USB Host Controller
USB Device USB Cable Modem 351000

Try this a System File Check go to Run / type "sfc /scannow" ( without the quotes and note space after sfc ) have your Win disc handy in case sfc needs to replace or repair any files

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #74  
Old 11-22-2006, 10:12 AM
b1004u Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Bookworm, you are a savior, thanks for all your help!!!!!!!!
b1004u
Reply With Quote

  #75  
Old 11-26-2006, 04:09 AM
ChrisReed Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
No Sound -- Please Help

I am trying to fix my mother in laws computer. She has windows XP, device manager has big yellow ? at Multimedia Audio Controller

Belarc Report is as follows:

Operating System Windows XP Home Edition Service Pack 2 (build 2600

System Model
ASUS A7V8X-MX SE 1.03
Enclosure Type: Desktop

Processor
1.10 gigahertz AMD Athlon
128 kilobyte primary memory cache
256 kilobyte secondary memory cache

Main Circuit Board
Board: ASUS A7V8X-MX SE 1.03
Bus Clock: 100 megahertz
BIOS: Phoenix Technologies, LTD ASUS A7V8X-MX SE ACPI BIOS Revision 1006 09/20/2004

Drives
120.02 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
112.28 Gigabytes Hard Drive Free Space

ATAPI CD-RW 48X16 [CD-ROM drive]
Compaq DVD-ROM DVD-113R [CD-ROM drive]
3.5" format removeable media [Floppy drive]

HP Photosmart C4150 USB Device [Hard drive] -- drive 1
WDC WD1200JB-00GVC0 [Hard drive] (120.03 GB) -- drive 0, s/n WD-WCALA2082031, rev 08.02D08, SMART Status: Healthy

Memory Modules
480 Megabytes Installed Memory

Slot 'A0' has 512 MB
Slot 'A1' is Empty

Controllers
Standard floppy disk controller
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]
VIA Bus Master IDE Controller

Bus Adapters
Standard Enhanced PCI to USB Host Controller
VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller (3x)

Multimedia
Standard Game Port

Other Devices
E-Video DC-350 USB Camera
HP Photosmart C4100
Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
PS/2 Compatible Mouse
HP Photosmart C4100 series (DOT4USB)
USB Composite Device
USB Mass Storage Device
USB Printing Support
USB Root Hub (4x)

I know I need to download a driver from somewhere, I just do not know what website to go to for the correct one. thank you for the help.

Chris
Reply With Quote
Reply




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NO Sound problem BUBBL3T3a Windows XP 2315 05-09-2012 07:34 PM
Windows XP Pro and Home restarting due to device driver conflicts... falklian Windows XP 4 09-09-2010 12:36 AM
Sound card problems.... confutatis Hardware Problems 13 01-07-2009 04:24 PM
*another* sound problem (yes, terrible, i know) Unislash Hardware Problems 2 02-17-2006 08:24 AM
Sound driver keeps uninstalling?? kasdaye Hardware Problems 3 08-29-2005 01:27 AM



All times are GMT -5. The time now is 01:47 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 2.3.2 © 2005, Crawlability, Inc.