SoftwareTipsandTricks Forum

Go Back   SoftwareTipsandTricks Forum > Software > Drivers
User Name
Password


No sound after reformatting XP Home

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 23 votes, 3.74 average. Display Modes

  #1  
Old 11-02-2005, 06:06 PM
barrowlass's Avatar
barrowlass Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: UK
Posts: 21
No sound after reformatting XP Home

Like many others I'm experiencing sound problems. I know how to install drivers from cdr but to no avail. here's my PC specs. Thanx for any help given

Motherboard Properties:
Motherboard ID 03/14/2002-VT8366-8233-K7VTA2C-00
Motherboard Name Kobian KOB KT266a FDSX


Chipset: [ North Bridge: VIA VT8366A Apollo KT266A ][ South Bridge: VIA VT8233(A) ]

[ PCI / PnP Audio ]---------------------------------------------------------------------------------------------

VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI

[ Sound, video and game controllers / Audio Codecs ]

Device Properties:
Driver Description Audio Codecs
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMACM

[ Sound, video and game controllers / Legacy Audio Drivers ]

Device Properties:
Driver Description Legacy Audio Drivers
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMDRV

[ Sound, video and game controllers / Legacy Video Capture Devices ]

Device Properties:
Driver Description Legacy Video Capture Devices
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMVCD

[ Sound, video and game controllers / MPU-401 Compatible MIDI Device ]

Device Properties:
Driver Description MPU-401 Compatible MIDI Device
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wdmaudio.inf
Hardware ID ACPI\PNPB006
PnP Device MPU-401-compatible

Device Resources:
IRQ 10
Port 0330-0331

[ Sound, video and game controllers / Standard Game Port ]

Device Properties:
Driver Description Standard Game Port
Driver Date 23/09/1998
Driver Version 5.0.0.0
Driver Provider Microsoft
INF File gameport.inf
Hardware ID ACPI\PNPB02F
PnP Device Game Port Joystick

Device Resources:
Port 0201-0201

[ Sound, video and game controllers / Video Codecs ]

Device Properties:
Driver Description Video Codecs
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMVID
__________________
I didn't ask to be old -
I didn't want the answer
Reply With Quote

  #2  
Old 11-02-2005, 08:26 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by barrowlass
Like many others I'm experiencing sound problems. I know how to install drivers from cdr but to no avail. here's my PC specs. Thanx for any help given

Motherboard Properties:
Motherboard ID 03/14/2002-VT8366-8233-K7VTA2C-00
Motherboard Name Kobian KOB KT266a FDSX


Chipset: [ North Bridge: VIA VT8366A Apollo KT266A ][ South Bridge: VIA VT8233(A) ]

[ PCI / PnP Audio ]


---------------------------------------------------------------------------------------------

VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI

[ Sound, video and game controllers / Audio Codecs ]

Device Properties:
Driver Description Audio Codecs
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMACM

[ Sound, video and game controllers / Legacy Audio Drivers ]

Device Properties:
Driver Description Legacy Audio Drivers
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMDRV

[ Sound, video and game controllers / Legacy Video Capture Devices ]

Device Properties:
Driver Description Legacy Video Capture Devices
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMVCD

[ Sound, video and game controllers / MPU-401 Compatible MIDI Device ]

Device Properties:
Driver Description MPU-401 Compatible MIDI Device
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wdmaudio.inf
Hardware ID ACPI\PNPB006
PnP Device MPU-401-compatible

Device Resources:
IRQ 10
Port 0330-0331

[ Sound, video and game controllers / Standard Game Port ]

Device Properties:
Driver Description Standard Game Port
Driver Date 23/09/1998
Driver Version 5.0.0.0
Driver Provider Microsoft
INF File gameport.inf
Hardware ID ACPI\PNPB02F
PnP Device Game Port Joystick

Device Resources:
Port 0201-0201

[ Sound, video and game controllers / Video Codecs ]

Device Properties:
Driver Description Video Codecs
Driver Date 01/07/2001
Driver Version 5.1.2535.0
Driver Provider Microsoft
INF File wave.inf
Hardware ID MS_MMVID

This board has an AC'97 onboard sound you can get the driver here http://www.realtek.com.tw/downloads/...&Software=True


Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #3  
Old 01-12-2006, 11:56 AM
b3n's Avatar
b3n Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thumbs down No Sound after formating :(

Hey, i have just formatted my computer and had no drivers for sound installed and media player was displaying the error message. i downloaded and installed the realtek AC'97 audio driver but i still have no sound after installing it ?? not sure if its somthing to do with the MPU-401 Compatible MIDI Device? not sure, heres my comp specs....

Main Circuit Board
Board: P4M266-823X
Bus Clock: 100 megahertz
BIOS: Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 07/31/2003

Processor
2.60 gigahertz Intel Celeron
8 kilobyte primary memory cache
128 kilobyte secondary memory cache

Multimedia
MPU-401 Compatible MIDI Device
Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller
Standard Game Port
Reply With Quote

  #4  
Old 08-20-2006, 12:47 PM
seanm10 Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
my sound card is on my motherboard,
and i get tons of errors about no sound device or sound mixer.
and i have in "other devices" in device manager,
multimedia audio controller.


System Model
Windows XP Home Edition Service Pack 2 (build 2600) Dell Computer Corporation Dimension 4600C
System Service Tag: 81PMF51 (support for this PC)
Chassis Serial Number: 81PMF51
Enclosure Type: Space-saving
Processor a Main Circuit Board b
2.80 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache Board: Dell Computer Corp. 0K0057
Serial Number: ..CN6986144L18A7.
Bus Clock: 533 megahertz
BIOS: Dell Computer Corporation A07 05/17/2004
Drives Memory Modules c,d
79.99 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
68.44 Gigabytes Hard Drive Free Space

QSI CDRW/DVD SBW242U [CD-ROM drive]

WDC WD800BB-75FJA1 [Hard drive] (80.00 GB) -- drive 0, s/n WD-WCAJ93935568, rev 14.03G14, SMART Status: Healthy 1152 Megabytes Installed Memory

Slot 'DDR_A0' has 128 MB
Slot 'DDR_B0' has 1024 MB
Local Drive Volumes


c: (NTFS on drive 0) 79.99 GB 68.44 GB free
Reply With Quote

  #5  
Old 08-20-2006, 01:21 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by b3n
Hey, i have just formatted my computer and had no drivers for sound installed and media player was displaying the error message. i downloaded and installed the realtek AC'97 audio driver but i still have no sound after installing it ?? not sure if its somthing to do with the MPU-401 Compatible MIDI Device? not sure, heres my comp specs....

Main Circuit Board
Board: P4M266-823X
Bus Clock: 100 megahertz
BIOS: Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 07/31/2003

Processor
2.60 gigahertz Intel Celeron
8 kilobyte primary memory cache
128 kilobyte secondary memory cache

Multimedia
MPU-401 Compatible MIDI Device
Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller
Standard Game Port

Did you get the driver from Realtek, that chipset board is used by quite a few makers, get Everest http://www.softpedia.com/get/System/...-Edition.shtml

post the MyComputer?Summary section, it should give a motherboard make.

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #6  
Old 08-20-2006, 01:26 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by seanm10
my sound card is on my motherboard,
and i get tons of errors about no sound device or sound mixer.
and i have in "other devices" in device manager,
multimedia audio controller.


System Model
Windows XP Home Edition Service Pack 2 (build 2600) Dell Computer Corporation Dimension 4600C
System Service Tag: 81PMF51 (support for this PC)
Chassis Serial Number: 81PMF51
Enclosure Type: Space-saving
Processor a Main Circuit Board b
2.80 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache Board: Dell Computer Corp. 0K0057
Serial Number: ..CN6986144L18A7.
Bus Clock: 533 megahertz
BIOS: Dell Computer Corporation A07 05/17/2004
Drives Memory Modules c,d
79.99 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
68.44 Gigabytes Hard Drive Free Space

QSI CDRW/DVD SBW242U [CD-ROM drive]

WDC WD800BB-75FJA1 [Hard drive] (80.00 GB) -- drive 0, s/n WD-WCAJ93935568, rev 14.03G14, SMART Status: Healthy 1152 Megabytes Installed Memory

Slot 'DDR_A0' has 128 MB
Slot 'DDR_B0' has 1024 MB
Local Drive Volumes


c: (NTFS on drive 0) 79.99 GB 68.44 GB free

Set a System Restore Point before installing just in case

Go here to Dell, your audio is ADI 198x
http://support.euro.dell.com/support...os=WW1&osl=EN#


Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #7  
Old 09-02-2006, 10:07 PM
babble Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
I had simular problem i have a dell xp software but not dell computer (thank god) . i get system sounds i have all xp updates and i downloaded the ac97 sound driver or what ever itscalled . I looked in bios (very new to it) and i dont see anything what else could this be what can i do to fix this problem .thanks
Reply With Quote

  #8  
Old 09-02-2006, 10:09 PM
babble Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
there are no yellow questin marks on any drivers all are up to date
Reply With Quote

  #9  
Old 09-04-2006, 07:47 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by babble
there are no yellow questin marks on any drivers all are up to date

Need to know what is in your comp, lots of different AC'97 drivers, also is it onboard sound or a sound card
onboard - radio jacks close to mouse and keyboard
sound card - much lower down on tower.
Post a belarc report, then can check if the right driver installed
http://www.belarc.com/free_download.html


Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #10  
Old 09-09-2006, 06:20 PM
nomaam22 Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Cool

I am having a problem as well after formatting my windows home computer. I formatted my computer and put on windows pro. For some reason i no longer have any sound.

I have checked all sound properties and none of them are on "mute" or on a low setting. I have checked through hardware manager and it says everything is working fine. It seems that i have a "MPU-401 Compatible MIDI Device"

Here is my belark printout, if someone could take a look at it and recommend what drivers i should get, please help out in any way.

thanks.

=======report========

Operating System
Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)

Processor
2.67 gigahertz Intel Pentium 4
8 kilobyte primary memory cache
512 kilobyte secondary memory cache

Drives
80.02 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
65.00 Gigabytes Hard Drive Free Space

HL-DT-ST CD-RW GCE-8525B [CD-ROM drive]
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B [CD-ROM drive]
3.5" format removeable media [Floppy drive]

ST380023A [Hard drive] (80.03 GB) -- drive 0, s/n xxxx, rev 3.33, SMART Status: Healthy

Controllers
Standard floppy disk controller
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]
Standard Dual Channel PCI IDE Controller

Bus Adapters
Standard Universal PCI to USB Host Controller (3x)

System Model
System Serial Number: xxx
Enclosure Type: Desktop

Board: AOpen AX4B-533 9188M10001
Serial Number: xxxx
Bus Clock: 133 megahertz
BIOS: Phoenix/Award Technologies, LTD 6.00 PG 03/13/2003

Memory Modules
512 Megabytes Installed Memory

Slot 'A0' has 512 MB
Slot 'A2' is Empty
Slot 'A4' is Empty

Local Drive Volumes
c: (NTFS on drive 0) 80.02 GB 65.00 GB free

Display
NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation) [Display adapter]
LGE 700S [Monitor] (16.3"vis, March 2003)

Multimedia
MPU-401 Compatible MIDI Device
Standard Game Port
USB Audio Device

Other Devices
Logitech QuickCam Pro 4000
Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
PS/2 Compatible Mouse
USB Composite Device
USB Printing Support
USB Root Hub (3x)

====end of report===

thanks again.
Reply With Quote

  #11  
Old 09-10-2006, 08:20 AM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by nomaam22
I am having a problem as well after formatting my windows home computer. I formatted my computer and put on windows pro. For some reason i no longer have any sound.

I have checked all sound properties and none of them are on "mute" or on a low setting. I have checked through hardware manager and it says everything is working fine. It seems that i have a "MPU-401 Compatible MIDI Device"

Here is my belark printout, if someone could take a look at it and recommend what drivers i should get, please help out in any way.

thanks.

=======report========

Operating System
Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)

Processor
2.67 gigahertz Intel Pentium 4
8 kilobyte primary memory cache
512 kilobyte secondary memory cache

Drives
80.02 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
65.00 Gigabytes Hard Drive Free Space

HL-DT-ST CD-RW GCE-8525B [CD-ROM drive]
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B [CD-ROM drive]
3.5" format removeable media [Floppy drive]

ST380023A [Hard drive] (80.03 GB) -- drive 0, s/n xxxx, rev 3.33, SMART Status: Healthy

Controllers
Standard floppy disk controller
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]
Standard Dual Channel PCI IDE Controller

Bus Adapters
Standard Universal PCI to USB Host Controller (3x)

System Model
System Serial Number: xxx
Enclosure Type: Desktop

Board: AOpen AX4B-533 9188M10001
Serial Number: xxxx
Bus Clock: 133 megahertz
BIOS: Phoenix/Award Technologies, LTD 6.00 PG 03/13/2003

Memory Modules
512 Megabytes Installed Memory

Slot 'A0' has 512 MB
Slot 'A2' is Empty
Slot 'A4' is Empty

Local Drive Volumes
c: (NTFS on drive 0) 80.02 GB 65.00 GB free

Display
NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation) [Display adapter]
LGE 700S [Monitor] (16.3"vis, March 2003)

Multimedia
MPU-401 Compatible MIDI Device
Standard Game Port
USB Audio Device

Other Devices
Logitech QuickCam Pro 4000
Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
PS/2 Compatible Mouse
USB Composite Device
USB Printing Support
USB Root Hub (3x)

====end of report===

thanks again.


Set a System Restore Point before installing just in case

The audio is Realtek AC'97 go here http://www.realtek.com.tw/downloads/...&Software=True

download (Excution file) save to desktop, double click to install

The site is slow

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #12  
Old 09-15-2006, 01:51 PM
Benj Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
hi, i recently re-installed microsoft, and have no sound..

heres my belarc report to see what drivers i need?

Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600) Enclosure Type: Desktop
Processor a Main Circuit Board b
1.80 gigahertz AMD Sempron
128 kilobyte primary memory cache
128 kilobyte secondary memory cache Board: K8M800-8237
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 09/26/2005
Drives Memory Modules c,d
81.95 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
64.05 Gigabytes Hard Drive Free Space

PIONEER DVD-RW DVR-110D [CD-ROM drive]

Maxtor 6Y080L0 [Hard drive] (81.96 GB) -- drive 0, s/n Y2BR5KPC, rev YAR41BW0, SMART Status: Healthy 768 Megabytes Installed Memory

Slot 'A0' has 512 MB
Slot 'A1' has 256 MB
Local Drive Volumes

c: (NTFS on drive 0) 81.95 GB 64.05 GB free

Network Drives
None detected
Users (mouse over user name for details) Printers
local user accounts last logon

Marks a disabled account; Marks a locked account None detected
Controllers Display
Standard floppy disk controller
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]
VIA Bus Master IDE Controller NVIDIA GeForce FX 5500 [Display adapter]
EMA e17t4 [Monitor] (17.1"vis, s/n O5A 50E 05400, October 2005)
Bus Adapters Multimedia
VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller (4x)
VIA USB Enhanced Host Controller MPU-401 Compatible MIDI Device
Standard Game Port
Communications Other Devices


NVIDIA GeForce FX 5500 [Display adapter]
EMA e17t4 [Monitor] (17.1"vis, s/n O5A 50E 05400, October 2005)
Bus Adapters Multimedia
VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller (4x)
VIA USB Enhanced Host Controller MPU-401 Compatible MIDI Device
Standard Game Port
Communications Other Devices



thanks !

Last edited by Benj : 09-15-2006 at 01:54 PM.
Reply With Quote

  #13  
Old 09-15-2006, 02:02 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by Benj
hi, i recently re-installed microsoft, and have no sound..

heres my belarc report to see what drivers i need?

Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600) Enclosure Type: Desktop
Processor a Main Circuit Board b
1.80 gigahertz AMD Sempron
128 kilobyte primary memory cache
128 kilobyte secondary memory cache Board: K8M800-8237
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 09/26/2005
Drives Memory Modules c,d
81.95 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
64.05 Gigabytes Hard Drive Free Space

PIONEER DVD-RW DVR-110D [CD-ROM drive]

Maxtor 6Y080L0 [Hard drive] (81.96 GB) -- drive 0, s/n Y2BR5KPC, rev YAR41BW0, SMART Status: Healthy 768 Megabytes Installed Memory

Slot 'A0' has 512 MB
Slot 'A1' has 256 MB
Local Drive Volumes

c: (NTFS on drive 0) 81.95 GB 64.05 GB free

Network Drives
None detected
Users (mouse over user name for details) Printers
local user accounts last logon

Marks a disabled account; Marks a locked account None detected
Controllers Display
Standard floppy disk controller
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]
VIA Bus Master IDE Controller NVIDIA GeForce FX 5500 [Display adapter]
EMA e17t4 [Monitor] (17.1"vis, s/n O5A 50E 05400, October 2005)
Bus Adapters Multimedia
VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller (4x)
VIA USB Enhanced Host Controller MPU-401 Compatible MIDI Device
Standard Game Port
Communications Other Devices


NVIDIA GeForce FX 5500 [Display adapter]
EMA e17t4 [Monitor] (17.1"vis, s/n O5A 50E 05400, October 2005)
Bus Adapters Multimedia
VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller (4x)
VIA USB Enhanced Host Controller MPU-401 Compatible MIDI Device
Standard Game Port
Communications Other Devices



thanks !

Lots of boards with the K8M800-8237 chipset, do you know the make and model of your comp, if not get Everest http://www.softpedia.com/get/System/...-Edition.shtml

copy and paste the My Computer/Summary section, it may give the motherboard maker

Hope this helps
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote

  #14  
Old 09-15-2006, 02:16 PM
Benj Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
the first thing on this forum u put up. sorted it. thanks alot
Reply With Quote

  #15  
Old 09-15-2006, 02:26 PM
bookworm's Avatar
bookworm Offline
Sound Queen
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lancashire England
Posts: 15,183
Quote:
Originally Posted by Benj
the first thing on this forum u put up. sorted it. thanks alot

Great, happy listening
__________________
Hope this helps

Barbara MCP

Friends are
Gods apology
for relations.


It's not what you know, it's who you know ( especially the members of the Software Tips&Tricks Forum )
Reply With Quote
Reply




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NO Sound problem BUBBL3T3a Windows XP 2315 05-09-2012 07:34 PM
Windows XP Pro and Home restarting due to device driver conflicts... falklian Windows XP 4 09-09-2010 12:36 AM
Sound card problems.... confutatis Hardware Problems 13 01-07-2009 04:24 PM
*another* sound problem (yes, terrible, i know) Unislash Hardware Problems 2 02-17-2006 08:24 AM
Sound driver keeps uninstalling?? kasdaye Hardware Problems 3 08-29-2005 01:27 AM



All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 2.3.2 © 2005, Crawlability, Inc.