SoftwareTipsandTricks Forum

Go Back   SoftwareTipsandTricks Forum > Software > Drivers
User Name
Password


Multimedia Devices missing???

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 2 votes, 4.00 average. Display Modes

  #1  
Old 09-15-2012, 10:57 AM
Mr.Beanz Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Multimedia Devices missing???

I got this PC from my cousin and it has no sound. I install drivers Sigmatel AC '97. But no use. I am seeing yellow marks on Multimedia controller and multimedia video controller in device manager. My PC's motherboard is:
Intel D845GLAD

(i will post belarc adivsor's report afet a while because i need to install in on that pc.)
Reply With Quote

  #2  
Old 09-15-2012, 01:04 PM
Mr.Beanz Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
How to make txt file with belarc???? i copy this info from html page

Main Circuit Board Board:
Intel Corporation D845GLAD AAA86713-206
Serial Number: IMAD24600749
Bus Clock: 100 megahertz
BIOS: Intel Corp. LY84510A.86A.0043.P17.0306270645 06/27/2003

Controllers
Standard floppy disk controller
Intel(R) 82801DB Ultra ATA Storage Controller - 24CB
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]

Display:
Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller [Display adapter]
LG E700B [Monitor] (15.7"vis, s/n 9407, November 2002)

Multimedia:
SigmaTel C-Major Audio

Other Devices:
USB Human Interface Device
Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
HID-compliant mouse
USB Mass Storage Device
USB Root Hub (4x)
Reply With Quote

  #3  
Old 09-16-2012, 05:02 PM
Mr.Beanz Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Ok I done a system restore and now there are no yellow marks on multimedia devices and audio drivers also installed. But still there is no sound
Reply With Quote

  #4  
Old 10-08-2012, 06:20 AM
pc crazy's Avatar
pc crazy Offline
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 353
Quote:
Originally Posted by Mr.Beanz
Ok I done a system restore and now there are no yellow marks on multimedia devices and audio drivers also installed. But still there is no sound

You have try this tool

http://www.guru3d.com/content_page/g...r_sweeper.html

removing all the leftovers of the sound driver then download this driver

http://downloadcenter.intel.com/Deta...o wnloadType=

save it , then run it from the root
Reply With Quote
Reply




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Multimedia Audio Controller Driver Jakobb Drivers 1 06-18-2011 07:17 AM
No sound, no multimedia audio controller jsr Windows XP 4 11-18-2008 07:13 PM
Missing multimedia audio controller bmontgomery Hardware Problems 0 01-02-2008 12:05 PM
No Sound Card and missing Devices DWade3 Windows XP 5 04-26-2007 08:56 PM
windows update & missing ide devices numbskull Windows 95/98/ME 0 09-09-2003 07:01 AM



All times are GMT -5. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 2.3.2 © 2005, Crawlability, Inc.