SoftwareTipsandTricks Forum

Go Back   SoftwareTipsandTricks Forum > Hardware > Hardware Advice
User Name
Password


Is my Graphics card fried?

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 7 votes, 3.86 average. Display Modes

  #1  
Old 06-11-2012, 12:52 AM
123456897 Offline
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Unhappy Is my Graphics card fried?

Hello, I came to see if it's time to get a new GPU because mine may be fried, or to see if there is a fix. My card is a :http://www.powercolor.com/us/product...res.asp?id=201 Not the best i know, but a card nonetheless. So i bought a new game installed it and was hoping it would run well on lowest settings, it does, but there's a graphical glitch/error occurring. I have no screen shots of this game because i can't take the shots for some reason, but here's an example with another game that I've never had a problem with but do now. http://s1064.photobucket.com/albums/...aphicerror.png As you can see on the buildings there are triangles where textures should be. In the game mentioned in the beginning this is to a much much greater extent thus making it unplayable.
Reply With Quote

  #2  
Old 06-14-2012, 02:30 PM
Bubzy118 Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
Yooo

Heyy i made a profile on here to post about this SAME problem!! except mine looks WAY worse than yours, but I'm using a google app as its shows the Symptoms perfectly could someone please help us with this?

http://oi49.tinypic.com/n37o8j.jpg
Reply With Quote

  #3  
Old 06-15-2012, 07:06 PM
Monty007's Avatar
Monty007 Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: Australia
Posts: 2,247
Quote:
Originally Posted by 123456897
Hello, I came to see if it's time to get a new GPU because mine may be fried, or to see if there is a fix. My card is a :http://www.powercolor.com/us/product...res.asp?id=201 Not the best i know, but a card nonetheless. So i bought a new game installed it and was hoping it would run well on lowest settings, it does, but there's a graphical glitch/error occurring. I have no screen shots of this game because i can't take the shots for some reason, but here's an example with another game that I've never had a problem with but do now. http://s1064.photobucket.com/albums/...aphicerror.png As you can see on the buildings there are triangles where textures should be. In the game mentioned in the beginning this is to a much much greater extent thus making it unplayable.

Hi, what is the game called and can you post specs of your PC?
__________________
http://www.doddpc.com
MCP
MCDST
SQL 2008 (2778)
Windows Server 2008 (6430)
Reply With Quote

  #4  
Old 06-19-2012, 08:22 AM
Bubzy118 Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by Monty007
Hi, what is the game called and can you post specs of your PC?

Can people on this web site not read properly? he just said its NOT THE GAME! this site is shit.
Reply With Quote
Reply




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
an issue with NVIDIA graphics card i am having Lisa20 Hardware Problems 4 12-08-2008 04:12 AM
Blank Screen After New Graphics Card Cleolump Hardware Problems 3 11-15-2008 01:42 PM
Upgrading My Graphics Card And I Have Some Questions Please marcbkk Hardware Advice 5 05-23-2008 05:25 AM
Graphics card no longer complying vikfan79 Hardware Problems 1 08-31-2006 11:14 AM
HP T860 uk problem with 6600gt graphics card ian19680 Hardware Problems 3 08-23-2005 05:35 PM



All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin Version 3.5.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 2.3.2 © 2005, Crawlability, Inc.